Heb je een vraag? Stel hem hier!

Welke allergenen zitten er in Fristi?

Fristi is bij de wet verplicht om alle gebruikte allergenen op de verpakking te vermelden. De allergenen staan dik gedrukt bij de ingrediëntenlijst. We raden je dus aan om goed te kijken naar de ingrediënten wanneer je gevoelig bent voor een bepaald allergeen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Waar kan ik Fristi kopen?

Fristi zie je natuurlijk het liefst overal! Helaas kunnen wij je niet precies vertellen waar je Fristi kunt kopen. Iedere supermarkt beslist namelijk zelf over het assortiment. De medewerkers van de supermarkt kunnen je wel helpen met deze vraag. Ze kunnen voor je controleren of het in de winkel staat of dat ze het voor je kunnen bestellen.

Ik ben niet tevreden over mijn Fristi. Wat kan ik het beste doen?

Wat vervelend dat je Fristi niet in de smaak viel. Hier worden wij natuurlijk niet blij van! Wij horen graag wat er mis mee was en zoeken graag uit hoe we je de volgende keer wel blij kunnen maken! Je kunt je opmerking doorgeven via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Is het mogelijk dat Fristi een evenement sponsort?

Op dit moment sponsort Fristi geen evenementen. Helaas is er geen budget beschikbaar voor sponsoring vanuit het merk Fristi.

Ik wil graag mijn spreekbeurt/werkstuk houden over Fristi, kunnen jullie mij helpen?

Wat leuk dat je een spreekbeurt of werkstuk wil houden over Fristi. Alle informatie over Fristi is te vinden op deze website. Als je meer wil weten over zuivel dan verwijzen wij je graag naar: klassetv.nl/pakket/spreekbeurt/www.zuivelonline.nlVeel succes!

Hoelang kan ik Fristi bewaren?

Langhoudbare producten zoals Fristi kun je, voor openen, enkele weken tot maanden op kamertemperatuur bewaren. De datum op de verpakking geeft een indicatie van de houdbaarheid van het product. Na openen is het product enkele dagen houdbaar mits het gekoeld wordt bewaard tussen de 5 en 7 graden Celsius. Dit betekent dat de houdbaarheidsdatum bij een geopend product niet meer van toepassing is.